Terugblik digitale Energieloket-kennissessie

Ingrid Verhagen 11-02-2021
80 keer bekeken

Het huidige energieloket stopt per 31 maart 2021. Daardoor dreigt een centrale plek met alle relevante informatie op het gebied van de energietransitie te verdwijnen. Op 8 februari vond de Energieloket-kennissessie plaats. Zes partijen presenteerden hun visie op de inrichting van een energieloket.

Programma
Tijdens de digitale kennissessie, georganiseerd door de Werkgroep Besparing, deelden 6 partijen hun ervaringen met medewerkers van gemeenten. Drie van hen zijn al actief in onze regio, namelijk: KempenEnergie, Energiehuis Helmond en de gemeente Eindhoven. Daarnaast presenteerden drie externe partijen hun propositie: het Regionaal Energieloket (werkt op tal van plekken in Nederland), Brabant Woont Slim (actief in Noord-Oost Brabant) en De WoonWijzerWinkel (werkt ook breder in Nederland, m.n. Rijnmond en Haaglanden). 

Bijeenkomst gemist? Bekijk de presentaties
De belangstelling voor de kennissessie was groot. Maar liefst 44 geinteresseerden meldden zich vooraf aan. De werkgroep kijkt terug op een geslaagde sessie met 35 actieve deelnemers. Wie de bijeenkomst gemist heeft, kan de presentaties hieronder alsnog bekijken. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en toekomstige bijeenkomsten? Meld u aan voor onze nieuwsbrief via het contactformulier.

Bekijk de presentaties van de Energieloket-kennissessie

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen